Forebyg skader

Ligesom du går til tandlæge 1-2 gange årligt for, at forebygge huller i tænderne, lige sådan kan du gøre med en funktionsscreening. Du vil finde dine styrker og svagheder og vil få overblik over hvor du skal sætte ind. Sammen lægger vi en 12 ugers plan for din fremtid, så du minimerer risikoen for skader. 

Genoptræning

Har du en eksisterende skader eller opdager du, at du har smerter i testen, så kan vi sammen ligge en 12 ugers genoptræningsplan lige for dit problem. Alle vores træningsplaner deles op i 3 faser. På den måde sikre vi os at din krop er klar til de krav du stiller til den. 

Bedre præstationer

Det er vigtigt at have en krop i balance. Ubalance i kroppen vil med garanti sætte en stopper for os på et tidspunkt eller vil reducere vores præstationsevne. Ved at få overblik over dine styrker og svagheder, så vil du få overblik over hvordan du kan forbedre dine præstationer i fremtiden.

Juviva Fysioterapi for sportsklubber og skoler

Skab en bedre sportsklub/skole ved, at mindske risikoen for skader og forbedre jeres sportsudøvere/elevers præstationer ved hjælp af Juviva's omfangsrige sportsudøverkoncept. Vi tilbyder fysiske funktionstest, forebyggende træning/genoptræning og workshops for klubber/skoler i alle størrelser.

Send en e-mail til os her

Sådan virker Juviva online fysioterapi

RESULTATERNE

  • Få viden til at lægge en forsvarlig træningsplan med opvarmning, som passer til din individuelle form.

  • Få hjælp fra en Juviva Fysioterapeut til at komme godt i gang.

  • Start roligt ud. Mange elever lægger for hårdt ud, og det tager tid at vænne sener og led til større belastninger.

  • Lær til kroppens signaler og juster din træningsplan, hvis der er behov.
  • Tag skader alvorligt og lad være med at starte for hurtigt efter en skade.
  • Få en professionel sundhedsafdeling til din sportsklub/skole.
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.