ENDELIG!
Lær om de 5 områder, der vil forbedre dit løb på 90 dage - MED GARANTI!

Find balancen mellem fart, udholdenhed og en skadesfri løberkrop.

Det er fantastisk at løbe...MEN

Vidste du at:

 • 65% af ALLE løbere bliver skadet hvert år!
 • For hver 100 timers løb, sker der 1 skade!
 • Den gennemsnitlige løber mister 5-10% af træningen grundet skader!
 • 50% af skaderne er gamle skader der bryder op igen!
 • Sådan stopper du løberelaterede smerter!
 • Sig farvel til ustabile præstationer i dit løb!
 • Har du trænet forkert? Og betyder din træning virkelig noget?
 • Sådan får du overblik over dine styrke og svagheder...GRATIS løbefunktionsanalyse.

Vi skaber konstant løbere i balance

Ved at skabe overblik over deres præstationspyramide

Historien viser, at de fleste løbere ikke bruger en stor del af tid på, at forbedre deres fysik, selvom det vil forbedre deres løb. De fokuserer på deres udstyr og deres løbesko. Det er et helt forkert fokus! Nedenunder er de områder vi hjælper løbere med. 

 • Bedre mobilitet for fuld løbemekanisme.
 • Stabilitet for et mere stabilt.
 • Styrke for maksimal distance og kontrol.
 • Udholdenhed for bedre mentalt overskud. 
 • Undgå løberelaterede skader. 
 • Komme sig efter løberelaterede skader.

ADVARSEL:
Før du tager imod din GRATIS telefoniske konsultation er det vigtigt at du forstår, at dette er IKKE for alle og enhver. Det er kun for løbere med en seriøs interesse i at gøre dem selv til en bedre løber i det lange løb og som er villig til at investere i dem selv.

Vi har lavet hovedparten af arbejdet for dig, men for at du i sandhed skal flytte dig selv fra hvor du er nu, har vi brug for din fulde forpligtelse og dedication. Hvis du ikke er klar, så spild venligst ikke vores tid…eller din egen.

Mn hvis du er klar til at sparke r.. og skabe en bedre version af dig selv, så book din GRATIS telefoniske konsultation nu.

Forresten anbefaler vi at du booker din tid hurtigt. Vi har kun begrænsede antal af gratis konsultationer til rådighed hver måned og de fyldes op hurtigt. For ikke at nævne, at vores bogholder bestemt IKKE er tilfreds med at vi giver konsultationer væk gratis. Grib chancen nu, før vi begynder at tage penge for det igen.

Her er hvad du skal gøre som det næste:

Først skal du udføre en løbespecifik funktionsanalyse (du kan gøre det hjemmefra). Bare rolig, det er rimelig simpelt. Vi har bare brug for at finde ud af hvor dine stærk og svagheder er og hvad det er du ønsker at opnå. Jeg er 100% sikker på at vi kan hjælpe dig med at blive en bedre løber — måske endda en komplet bedre version af dig selv.

Derfor giver jeg konsultationerne væk gratis og sætter 500,- af mine egne penge på højkant. Klik på linket nedenunder og book dit opkald.

Med venlig hilsen,

Klaus Jørgensen
Juviva Fysio

BOOK DIN GRATIS 30 MINUTTERS TELEFONISKE TID HER (Du skal være hurtig! Der er kun få GRATIS pladser tilbage denne måned)

""BLIVER TAGET SERIØST. Et fantastisk forløb indtil videre. Mit problem bliver taget seriøst. Vi har en fælles tro på at det her lykkes. Klaus får 5 stjerner af 5 mulige"."

Lene Persson

"DET GAV MIG FORSTÅELSE. Jeg har været utrolig glad for den vejledning jeg har fået, det har givet mig en bedre forståelse af vigtigheden af den målrettede træning. Det har været meget givtigt at få adgang til øvelsesbiblioteket. Det sidste jeg havde glæde af var den mail med "Sådan planlægger du din fremgang", det gav mig forståelse for at det tager tid at nå det fulde mål. Jeg kan kun rose for forløbet. Klaus får 5 ud af 5 mulige stjerner"."

Jytte Adrian

""INFORMATIV UNDERVISNING MED MEDINDRAGELSE. En god informativ undervisning med medinddragelse af deltagerne med udgangspunkt i diverse symptomer. Øvelserne gav deltagerne et indblik i hvor de skal sætte ind med fremadrettet træning. Workshoppen får 5 ud af 5 stjerner "."

Mette Falk Andersen

""EN ORDENTLIG OPVÅGNING. Jeg vidste også at balancen ikke var god, men det chokkerede mig alligevel hvor ringe den var. Jeg vidste ikke at min bevægelige tilstand var så dårlig. Alt i alt fik jeg en ordentlig opvågnen, jeg må i gang med at gøre en indsats, så jeg kan få en bedre livskvalitet"."

Tanja Strange

""SAGLIG OG ANALYTISK. Klaus gik til værks på mit noget anløbne problem med en saglig og analytisk evne og en præcision og metode der samtidig åbnede for min egen forståelse af problemet så jeg gik derfra og kunne hjælpe mig selv til bedring og helbredelse. Jeg vil anbefale Klaus på det varmeste"."

Morten Greve

""PÅ FÅ UGER SKABT STORE RESULTATER. Klaus har en professionel tilgang til tingene, og med en filosofi om, at skader skal bevæges væk, har han også skabt resultater med hensyn til mine skader. Jeg er blevet vist specifikke øvelser, som jeg har arbejdet med hjemme fra gang til gang. Disse øvelser som jeg har arbejdet med hjemme, har på få uger skabt store resultater"."

Oliver H. Andersen