Om Juviva Produkter Samarbejdspartnere Anbefalinger Kontakt Blog BOOK EN TID Login

ANBEFALINGER

ET FANTASTISK FORLØB.
Et fantastisk forløb indtil videre. Mit problem bliver taget seriøst. Vi har en fælles tro på at det her lykkes. Klaus får 5 stjerner af 5 mulige.
Lene Persson

 

DET GAV MIG FORSTÅELSE.
Jeg har været utrolig glad for den vejledning jeg har fået, det har givet mig en bedre forståelse af vigtigheden af den målrettede træning. Det har været meget givtigt at få adgang til øvelsesbiblioteket. Det sidste jeg havde glæde af var den mail med "Sådan planlægger du din fremgang", det gav mig forståelse for at det tager tid at nå det fulde mål. Jeg kan kun rose for forløbet. Klaus får 5 ud af 5 mulige stjerner. 
Jytte Adrian

 

MEGET PROFESSIONEL.
Klaus arbejder meget professionelt for, at opnå forståelse for hvordan ens rygproblemer kan afhjælpes. Klaus får 5 ud af 5 mulige stjerner.
Thomas Jensen

 

GOD INFORMATIV UNDERVISNING.
En god informativ undervisning med medinddragelse af deltagerne med udgangspunkt i diverse symptomer. Øvelserne gav deltagerne et indblik i hvor de skal sætte ind med fremadrettet træning. Workshoppen får 5 ud af 5 stjerner.
Mette Falk Andersen

 

GOD UNDERVISER.
Meget inspirerende. God underviser. Skræmmende hvor dårlig form jeg er i. (interessant med forskellige test). Workshoppen får 5 ud af 5 stjerner.
Merete

 

GODT GIVET UD PÅ MIG SELV.
De 3 timer var givet godt ud på mig selv. Befriende at høre en behandler, der kigger på hele kroppen. Endelig en, der tager problemet seriøst. Workshoppen får 5 ud af 5 stjerner.
Charlotte

 

VALGTE MED OVERLÆG JUVIVA FYSIO.
Jeg er meget tilfreds. Jeg valgte med overlæg JUVIVA FYSIO, fordi jeg fandt overensstemmelse på det område, der var vigtig for mig, nemlig at det var det hele menneske, der var i fokus- og dermed ikke kun de synlige skadesteder, der skulle behandles. Desuden kan jeg godt lide, at det er mig, der skal arbejde med øvelserne og dermed selv kan følge med i udviklingen, i forhold til den indsats jeg er i stand til at lægge for hver dag. Da jeg ikke er så god til at huske alle informationer omkring øvelserne i øjeblikket, er det af stor værdi at jeg kan spørge både pr. mail, tlf. og ved næste besøg, så jeg kan udføre øvelserne korrekt og fortælle, hvad der har fungeret og ikke fungeret for mig siden sidst.
Anni Hansen

 

EN ORDENTLIG OPVÅGNING.
Jeg vidste også at balancen ikke var god, men det chokkerede mig alligevel hvor ringe den var. Jeg vidste ikke at min bevægelige tilstand var så dårlig. Alt i alt fik jeg en ordentlig opvågnen, jeg må i gang med at gøre en indsats, så jeg kan få en bedre livskvalitet.
Tanja Strange

 

SAGLIG OG ANALYTISK.
Klaus gik til værks på mit noget anløbne problem med en saglig og analytisk evne og en præcision og metode der samtidig åbnede for min egen forståelse af problemet så jeg gik derfra og kunne hjælpe mig selv til bedring og helbredelse. Jeg vil anbefale Klaus på det varmeste.
Morten GreveFOREBYGGELSE FREM FOR BEHANDLING.
Spændende og inspirerende, men også meget overraskende. For mig som er ansat i sundhedsvæsenet var budskabet om ”ud med RICE og ind med MCE” nyt. Men argumenterne for brug af MCE gav god mening. Personligt vil jeg prøve dette på både mig selv og min familie, hvis der bliver behov. Derudover synes jeg , det er godt, at vægten lægges på forebyggelse fremfor behandling. Glæder mig til fremtidigt samarbejde.
Sussie Andersen

 

Skabt store resultater.
Klaus har en professionel tilgang til tingene, og med en filosofi om at skader skal bevæges væk, har han også skabt resultater med hensyn til mine skader. Jeg er blevet vist specifikke øvelser, som jeg har arbejdet med hjemme fra gang til gang. Disse øvelser som jeg har arbejdet med hjemme, har på få uger skabt store resultater.
Oliver H. Andersen

 

DET ER ALDRIG FOR SENT.
Klaus Jørgensen delte sine erfaringer som fysioterapeut med golfspillere, især dem over 40 – ikke i handicap, men alder. Vi fik bl.a. at vide at fra den spæde alder af 22 mister de fleste af os 2½ kilo muskelmasse pr. 10-år. Trøsten er, at det aldrig er for sent at gøre noget ved det. Klaus påpegede at især ryg og skuldre belastes ved golf, i den sammenhæng henviser han i øvrigt til www.juviva.com, der afkræfter mange myter omkring rygskader. Der er ingen tvivl om, at alle kan forbedre deres golf ved fysisk træning – noget vi, der deltog, kan anbefale.
Ralph Fordyce Sigurskjold

 

EN SJOV OG NOGET CHOKERENDE OPLEVELSE.
Er vores fysisk klar til golfspillet? Hvordan har vores krop det – kender vi til skavanker og skader! Klaus Jørgensen arbejder intenst og målrettet med en ide om at hjælpe golfspillere over 40 år, da han i sit daglige arbejde har mødt mange golfspillere med skader og fysiske problemer. Efter træningen blev flere af os ”testet” blot med små øvelser for vores fysik og smidighed. Det blev en sjov og noget chokerende oplevelse, fordi vi var slet ikke i stand til, at lave de øvelser som Klaus testede os med. Det blev til mange grin men vist også en ”wake up calling” for de fleste af os! Det var et fantastisk møde og Klaus Jørgensen har en del viden og ideer, som han bruger til sit koncept på www.juviva.com.
Susanne Thane

 

HELE MIN UNGDOM.
Hele min ungdom har jeg været på alverdens slankekure og resultatet var altid det samme - tabte mig fint mens kuren stod på og lagde det hele på igen plus 5 kg ekstra. Det er jo en livsstilsændring der skal til og den kan jeg forholde mig til - ikke en slankekur der ikke dur. Hvad har jeg så opnået på de ca. 10 uger jeg har været i gang. Jeg har tabt mig 8 kg. Min livvidde er 9 cm mindre. Min træning er også blevet nemmere og mit humør har fået en ekstra tand op. Alder har ingen betydning for, at du kan blive den bedste udgave af dig selv. 
Lene Persson

 

JEG VAR DESPERAT.
Jeg har de senere år taget på. Holdt op med at ryge og det kostede på vægten . Har så prøvet alt fra vægtkonsulenterne til pulver. Jeg var desperat, da det viste sig at jeg nærmede mig sukkersyge og evt. blodprop, hvis jeg ikke fik gjort noget ved det. Jeg talte med Klaus og han anbefalede mig dette forløb. Nu har jeg på 10 uger tabt 7,5 kg og taljen er nu 13 cm mindre. Jeg træner 3 gange om ugen og går lange ture . Det har bare gjort det hele nemmere idag og  truslen jeg havde med sukkersyge og blodprop er væk.
Kirsten Preuss Rasmussen

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.