JUVIVA ONLINE FYSIOTERAPI

Ring +45 22 89 50 01 Log på

Hvordan virker online fysioterapi?

Hvordan virker online fysioterapi?

Hos Juviva Online Fysioterapi, kan du slippe af med dine smerter og genvinde dit tidligere funktionsniveau. Vi kalder os selv fysioterapiens svar på netflix.

Alt du behøver er, at skrive dig op til:

 1. En gratis 15 minutters samtale.
 2. Skrive dig gratis op til vores online “Test dig selv! Er du klar til dit job?” program.
 3. Eller bliv medlem på vores online medlemsportal allerede i dag. klik her for mere

Du kan booke en gratis 15 minutters telefonisk konsultation her:

https://system.easypractice.net/book/jmg-physio#choose-service

 

Hos Juviva Online Fysioterapi ved vi, at de der arbejder på kontor eller på hjemmearbejdsplads døjer med smerter på daglig basis.

 

Det skyldes 3 årsager:

 

 1. Vi bevæger os ikke nok.

 

 1. Vi bevæger os ikke godt, når vi bevæger os.

 

 1. Vi udfører ikke daglig vedligeholdelse af vores krop.

 

Vi tror på, at alle kontoransatte kan lære, hvordan de vedligeholder deres egen krop og hvordan de kan skabe en bedre version af dem selv. Derfor har vi skabt et online fysioterapi univers med kurser, som hjælper dig med, at få styr på smerterne, øger din energi og hjælper dig med at blive mere produktiv, i din hverdag og på dit arbejde.

 

Juviva Online Fysioterapi eksisterer fordi, andre personers livskvalitet afhænger af vores arbejde. Du vil få mere glæde, øget energi, øget produktivitet til gavn for dig selv, din familie og den virksomhed du arbejder for.

 

Danskerne går online som aldrig før

 

Covid19 har medført mange forandringer i vores hverdag. Danskerne har i gennem længere tid været nødsaget til at gå mere online end de nogensinde har gjort før.

 

Juviva Online Fysioterapi er en mulighed for dig der gerne vil i gang når du vil og hvor du vil. Vi kan gå i gang via telefonen, 1:1 fysioterapeutisk coaching og online test og træningsprogrammer, baseret på din problemstilling.

 

Hvem bruger Juviva Online Fysioterapi?

Det er kvinder mellem 45 og 55 år, der er dem, der oftest får online fysioterapeutisk behandling/følger online fysioterapeutiske forløb.

 

Dette kan skyldes, at mange kvinder mellem 45 og 55 er i fysisk hårde eller stillesiddende jobs på kontor, som tærer meget på deres krop.

 

Tal fra Danmarks Statistik viser, at hele 104.020 kvinder i 2018 arbejder i sundhed og socialvæsenet og 28.271 arbejder i industrien.

 

Begge disse områder kan dække både førnævnte typer jobs, hvor mange får fysiske skavanker med tiden.

 

Derfor er det ikke overraskende denne målgruppe, der er nødt til at modtage behandling oftere end andre.

 

Mænd tager i højere grad ikke tager til læge, fysioterapeuter mv. I 2017 gik 332.094 danske kvinder til fysioterapeut, hvor dette kun gjaldt 199.117 mænd.

 

Det er hele 132.977 færre end kvinderne. Her kan man selvfølgelig altid diskutere om tallene er som de er, fordi kvinder har større tendens til at blive tilset ved mindre smerter end mændene har.

 

Dog oplever jeg at mændene i stadig stigende grad benytter sig af Juviva Online Fysioterapi, da de ikke vil gider alt bøvlet med læger, tider osv.

 

Hvis bare produktet er godt nok, så er danskerne i høj grad motiverede til selv at træne og lave øvelser hjemmefra.

 

Juviva Online Fysioterapis produkter er af høj kvalitet og har hjulpet mange menneske de sidste siden 2011. Se hvad andre sig om os her: DET SIGER ANDRE OM JUVIVA ONLINE FYSIOTERAPI

 

Kontoransatte døjer i høj med smerter. Det fremgår af Folkesundhedsrapporten (udgivet af Statens Institut for Folkesundhed) fra 2007, at:

 • 12-34% har nakkesmerter
 • 26% er plaget af skuldersmerter
 • 33% har oplevet smerter eller ubehag i perioder – det svarer til 1,4 mio. danskere

 

Rigtig mange penge bliver årligt brugt på erstatningsbeløb for arbejdsskader. I 2017 blev det offentliggjort, at man i dette år havde et rekordhøjt beløb. Omkring 4 mia. kr. blev brugt på erstatninger for tab af erhvervsevne, samt 900 mio. kr. blev brugt til godtgørelse for varigt mén.

 

Den nye generation • Grundet nutidens brug af elektroniske vaner, er flere unge nødt til at tage til fysioterapeut og kiropraktor.

 

Her ser man specielt en stigning inden for nakke- og rygsmerter.

 • Siden 2006 er tallet for behandlinger hos kiropraktoren steget med 20% i aldersgruppen 3-18 år, og hele 54% hos fysioterapeuten.
 • Eksperter mener, at dette hovedsageligt skyldes de unges vaner af brug af mobil, computer og tablets.
 • De mener at børn er blevet mere inaktive og stillesiddende, som er med til at påvirke kropsholdningen negativt og belaste den på en anden måde, end den førhen har været.
 • En rapport fra 2013 viser, at denne udvikling kan have store økonomiske konsekvenser for samfundet.
 • Dog søger flere tidlig behandling, hvilket man håber kan være med til at spare samfundet for en masse penge.

 

Mange børn i Danmark bliver i dag henvist til fysioterapi, som mange mener skyldes en udvikling i mere stillesiddende adfærd blandt børnene.

 

 • Tallene af behandling af børn i alderen 10-14 år fra 2008-16 er steget med 47%, mens tallene for behandling af børn i alderen 5-9 år i samme periode er steget med 33%.
 • Der findes mange udsagn og hypoteser om, at denne stigning skyldes hovedsageligt unges større forbrug af diverse elektroniske gadgets, men der findes ikke en konkret og videnskabelig forklaring på disse stigninger.
 • Man mener dog, at stigningen kan skyldes, at børn sidder for meget ned, og ikke bevæger sig nok.
 • Samtidig er der lavet en undersøgelse på 220.000 børn fra 42 lande, som viser, at børn i Danmark er blandt børnene i Europa, som tilbringer mest tid foran fjernsynet, og drenge i alderen 11-13 år har en europarekord for at spille computer.

 

Forholdet til fysioterapeuterne

Den danske befolkning har stor tillid til fysioterapeuterne, og ligger nr. 6 over de mest troværdige faggrupper. Dette viser en undersøgelse udarbejdet af Radius Kommunikation, som 2.037 danskere har besvaret. Danskerne mener, at de er utrolig gode til at guide og vejlede danskerne, herunder specielt hvordan danskerne selv kan være med til at behandle deres egen krop. Næsten 1,9 mio danskere har adgang til sundhedsordninger, men tal viser, at kun 10% af medlemmer hos PensionDanmark anvender denne ordning.

 

De mener det kræver benarbejde, at få folk til at gå til bl.a. fysioterapeut, selvom ordningen allerede bliver betalt, og hos Sampension prøver de at opfordre folk til at udnytte sundhedsordningerne, da de mener at sygemeldingerne hos virksomhederne vil formindskes.

 

Dette skyldes, at mange først henvender sig til diverse sundhedsinstitutioner, når de har været nødt til det. Hos Pensiondanmark mener de, at ved at folk kommer i, evt. forebyggende, behandling i rette tid, vil dette formindske det samlede sygefravær i virksomhederne. Samtidig ville pensionskasserne kunne bruges på alderspension, i stedet for invalidedækning.

 

I 2014 stod mænd kun for lige under 40% af lægekonsultationer. Undersøgelser viser, at det at mænd er mere tøvende for at søge læge skyldes flere grunde, bl.a. at de er bange for, at der ikke er nok tid til at snakke om alle de ting, de ønsker at snakke om, samt de ikke ønsker at virke pylrede eller til besvær.

 

Derudover er lægens åbningstider heller ikke nogle der passer ind i deres hverdag. • De mener, at der skal være noget meget alvorligt galt, før man tager til lægen, og det ikke bare er små bagateller.

 

Man mener dog, at hvis man aktivt opsøger mændene, og opfordre dem til at tage til læge, vil langt de fleste sige ja.

 

Samtidig viser studier også, at jyderne har større tendens til at tage kontakt til lægen, end dem på Sjælland.

 

Forholdet til online baseret behandlinger

Antallet af folk der søger email-baseret lægekonsultation har i mange år været stærkt stigende, og viser derfor at der også er et kæmpe behov herindenfor. Mange ser det som en fordel, at patienterne kan spørge til råds, når det passer dem, og lægerne kan svare, når det passer dem.

 

Det gør, at lægerne bliver meget mere og nemmere tilgængelige, som forhåbentlig vil medføre, at flere vil anvende sundhedssystemerne.

 

Køn, alder, bopæl, civilstand og profession

71% af de adspurgte mænd, svarede nej til nogensinde at have været til behandling hos en fysioterapeut, hvor dette kun gælder 25% af kvinderne. Dette tal hænger meget godt sammen med, statistikker der viser, at kvinder i høj grad også er bedre til at gøre brug af de hjælpemidler sundhedssektoren tilbyder dem.

 

Hele 17.5 % af alle kvinder benyttede sig bl.a af e-konsultationer i 2017, hvor det tal for mændene var 14.3 %.

 

Det er vores erfaring, at den hyppigste skade, blandt de kontoransatte er, problemer med nakke og ryg.

 

Ved en spørgerunde svarede hele 33.3%, at de indenfor de seneste år har fået fysioterapeutisk behandling for smerter, hvor imponerende 9 ud af 10 følte det som tilbagevendende smerter.

 

Med denne statistik, kan der drages tydelige linjer til tal fra en artikel Berlingske bragte allerede tilbage i 2015. Der kunne man konstatere, at der siden 2006 havde været en stigning på mere end hele 54% af alle unge mellem tre og 18 år, der fik behandlinger ved en fysioterapeut.

 

Dette mener fysioterapeut, sundhedsdirektør samt ekspert Niels Honoré skyldes det stigende medieforbrug og -vaner.

 

Disse børn, som er fremtidens voksne, kan meget vel gå hen og få livsvarige skader på nakke og ryg, grundet de mange stillesiddende timer med telefoner og Ipads i hænderne.

 

Dog viser undersøgelsen også, at flere søger behandling tidligere, hvilket udbydere af platforme som Juviva Online Fysioterapi, kunne nyde godt af.

 

Juviva Online Fysioterapi vil med sine programmer kunne give folk de værktøjer, der kan hjælpe dem med at få styr på deres smerter, og blive deres skader kvit, i stedet for symptombehandle efter skaden er sket.

2 ud af 3 kontoransatte oplever smerter på daglig basis!

HAR DU BRUG FOR HJÆLP? KLIK HER
Close

50% Fuldført

Kan du lide vores blogindlæg og vil du gerne have de nyeste opdateringer, så tilmeld dig her.

Du kan booke din GRATIS telefoniske konsultation på næste side ;)