Kontakt os her

Vi har 4
⭐️⭐️⭐️⭐️
på Trustpilot

Det siger andre:

ET FANTASTISK FORLØB

Et fantastisk forløb indtil videre. Mit problem bliver taget seriøst. Vi har en fælles tro på at det her lykkes. Klaus får 5 stjerner af 5 mulige.
Lene Persson

DET GAV MIG FORSTÅELSE

Jeg har været utrolig glad for den vejledning jeg har fået. Det gav mig forståelse af vigtigheden af den målrettede træning.  Jeg kan kun rose forløbet. Klaus får 5 ud af 5 mulige stjerner. 
Jytte Adrian

EN ORDENTLIG OPVÅGNING

Jeg vidste ikke at min bevægelige tilstand var så dårlig. Alt i alt fik jeg en ordentlig opvågnen, jeg må i gang med at gøre en indsats, så jeg kan få en bedre livskvalitet.
Tanja Strange

ARBEJDER MEGET PROFFESSIONELT

Klaus arbejder meget professionelt for, at opnå forståelse for hvordan ens rygproblemer kan afhjælpes. Klaus får 5 ud af 5 mulige stjerner

Thomas Jensen

INFORMATIV UNDERVISNING MED MEDINDDRAGELSE

Meget inspirerende. God underviser. Skræmmende hvor dårlig form jeg er i. (interessant med forskellige test).

Workshoppen får 5 ud af 5 stjerner.

Merete

MEGET INSPIRERENDE - GOD UNDERVISER

Meget inspirerende. God underviser. Skræmmende hvor dårlig form jeg er i. (interessant med forskellige test).

Workshoppen får 5 ud af 5 stjerner.

Merete

SAGLIG OG ANALYTISK EVNE. ÅBNEDE MIN FORSTÅELSE

Klaus gik til værks på mit noget anløbne problem med en saglig og analytisk evne og en præcision og metode der samtidig åbnede for min egen forståelse af problemet så jeg gik derfra og kunne hjælpe mig selv til bedring og helbredelse. Jeg vil anbefale Klaus på det varmeste.

Morten Greve

SPÆNDENDE, INSPIRERENDE OG MEGET OVERRASKENDE

Spændende og inspirerende, men også meget overraskende. For mig som er ansat i sundhedsvæsenet var budskabet om ”ud med RICE og ind med MCE” nyt. Men argumenterne for brug af MCE gav god mening. Personligt vil jeg prøve dette på både mig selv og min familie, hvis der bliver behov. Derudover synes jeg , det er godt, at vægten lægges på forebyggelse fremfor behandling. Glæder mig til fremtidigt samarbejde.

Sussie Andersen

KIGGER PÅ HELE KROPPEN - 3 TIMER GODT GIVET UD

De 3 timer var givet godt ud på mig selv. Befriende at høre en behandler, der kigger på hele kroppen. Endelig en, der tager problemet seriøst.

Workshoppen får 5 ud af 5 stjerner.

Charlotte

PÅ FÅ UGER SKABT STORE RESULTATER

Klaus har en professionel tilgang til tingene, og med en filosofi om at skader skal bevæges væk, har han også skabt resultater med hensyn til mine skader. Jeg er blevet vist specifikke øvelser, som jeg har arbejdet med hjemme fra gang til gang. Disse øvelser som jeg har arbejdet med hjemme, har på få uger skabt store resultater

Oliver H. Andersen

VALGTE MED OVERLÆG JUVIVA ONLINE FYSIOTERAPI

Jeg er meget tilfreds. Jeg valgte med overlæg JUVIVA ONLINE FYSIOTERAPI, fordi jeg fandt overensstemmelse på det område, der var vigtig for mig, nemlig at det var det hele menneske, der var i fokus- og dermed ikke kun de synlige skadesteder, der skulle behandles. Desuden kan jeg godt lide, at det er mig, der skal arbejde med øvelserne og dermed selv kan følge med i udviklingen, i forhold til den indsats jeg er i stand til at lægge for hver dag.

Anni Hansen

ALTID TID TIL AT BLIVE HØRT. MEGET MEGET TILFREDS

Jeg er igen igen meget meget tilfreds... Jeg fik virkelig en øjenåbner for min "skæve" holdning på en del af kroppen... Holder utroligt meget af måden som tingene bliver sagt på og der er altid tid til at blive hørt på som bruger... Jeg håber jeg må få et samarbejde med JUVIVA ONLINE FYSIOTERAPI i laaaang tid...tror bestemt det ender med en komplet krop....Jeg giver selvfølgelig 5 stjerner...trods det at kroppen sagtens kan mærkes i dag...hi hi.

Jeanette Lang

FÅ DIT LIV TILBAGE...

Klaus er den dygtigste fysioterapeut jeg har mødt. Uden ham var mit funktionsniveau væsentligt ringere. 

Vicky Arildsen

FÅ TROEN TILBAGE - DU KAN HVAD DU VIL…

Klaus er en utroligt dygtig fysioterapeut. Han ser dig - hjælper og guider dig i den rigtige retning og arbejder meget seriøst med, at du kan få bedre bevægelighed og troen tilbage med rigtigt gode øvelsesprogrammer. Jeg kan kun på det varmeste anbefale ham.

Lene Persson