ENDELIG!
Lær om de 5 områder, der vil forbedre dit golfspil på 90 dage - MED GARANTI!

Lær om Golfparadokset og de 5 måder du kan forbedre dit golfspil på.


Golfsvinget er en kompleks, eksplosiv og fysisk stressende bevægelse og du bør forberede din krop til både, at producere, men også at modstå meget store kraftpåvirkninger.

Alt for få golfspillere over 40 år gør nok for, at forberede deres fysisk til den slags belastninger. Er du en af dem?

 • Du har brug for en ny golfkølle, ikke? FORKERT!
 • Sådan stopper du golfrelaterede smerter!
 • Sig farvel til ustabile præstationer på golfbanen!
 • Har du trænet forkert? Og betyder din træning virkelig noget?
 • Sådan får du overblik over dine styrke og svagheder...GRATIS Golf funktionsanalyse.

Vi skaber konstant golfspillere i balance

Ved at skabe overblik over deres præstationspyramide

Historien viser, at de fleste golfspillere ikke bruger en stor del af tid på, at forbedre deres fysik, selvom det vil forbedre deres golfspil. De fokuserer på deres golfudstyr og deres golfteknik. Det er et helt forkert fokus! Nedenunder er de områder vi hjælper golfspillere med. 

 • Bedre mobilitet for fuld svingmekanisme.
 • Stabilitet for et stabilt sving og putting. 
 • Styrke for maksimal distance og kontrol.
 • Udholdenhed for bedre mentalt og spilmæssigt overskud. 
 • Undgå golfrelaterede skader. 
 • Komme sig efter golfrelaterede skader.

ADVARSEL:
Før du tager imod din GRATIS telefoniske konsultation er det vigtigt at du forstår, at dette er IKKE for alle og enhver. Det er kun for golfspillere med en seriøs interesse i at gøre dem selv til en bedre golfspiller i det lange løb og som er villig til at investere i dem selv.

Vi har lavet hovedparten af arbejdet for dig, men for at du i sandhed skal flytte dig selv fra hvor du er nu, har vi brug for din fulde forpligtelse og dedication. Hvis du ikke er klar, så spild venligst ikke vores tid…eller din egen.

Mn hvis du er klar til at sparke r.. og skabe en bedre version af dig selv, så book din GRATIS telefoniske konsultation nu.

Forresten anbefaler vi at du booker din tid hurtigt. Vi har kun begrænsede antal af gratis konsultationer til rådighed hver måned og de fyldes op hurtigt. For ikke at nævne, at vores bogholder bestemt IKKE er tilfreds med at vi giver konsultationer væk gratis. Grib chancen nu, før vi begynder at tage penge for det igen.

Her er hvad du skal gøre som det næste:

Først skal du udføre en golfspecifik funktionsanalyse (du kan gøre det hjemmefra). Bare rolig, det er rimelig simpelt. Vi har bare brug for at finde ud af hvor dine stærk og svagheder er og hvad det er du ønsker at opnå. Jeg er 100% sikker på at vi kan hjælpe dig med at blive en bedre golfspiller — måske endda en komplet bedre version af dig selv.

Derfor giver jeg konsultationerne væk gratis og sætter 500,- af mine egne penge på højkant. Klik på linket nedenunder og book dit opkald.

Med venlig hilsen,

Klaus Jørgensen
Juviva Fysio

BOOK DIN GRATIS 30 MINUTTERS TELEFONISKE TID HER (Du skal være hurtig! Der er kun få GRATIS pladser tilbage denne måned)

""BLIVER TAGET SERIØST. Et fantastisk forløb indtil videre. Mit problem bliver taget seriøst. Vi har en fælles tro på at det her lykkes. Klaus får 5 stjerner af 5 mulige"."

Lene Persson

"DET GAV MIG FORSTÅELSE. Jeg har været utrolig glad for den vejledning jeg har fået, det har givet mig en bedre forståelse af vigtigheden af den målrettede træning. Det har været meget givtigt at få adgang til øvelsesbiblioteket. Det sidste jeg havde glæde af var den mail med "Sådan planlægger du din fremgang", det gav mig forståelse for at det tager tid at nå det fulde mål. Jeg kan kun rose for forløbet. Klaus får 5 ud af 5 mulige stjerner"."

Jytte Adrian

""INFORMATIV UNDERVISNING MED MEDINDRAGELSE. En god informativ undervisning med medinddragelse af deltagerne med udgangspunkt i diverse symptomer. Øvelserne gav deltagerne et indblik i hvor de skal sætte ind med fremadrettet træning. Workshoppen får 5 ud af 5 stjerner "."

Mette Falk Andersen

""EN ORDENTLIG OPVÅGNING. Jeg vidste også at balancen ikke var god, men det chokkerede mig alligevel hvor ringe den var. Jeg vidste ikke at min bevægelige tilstand var så dårlig. Alt i alt fik jeg en ordentlig opvågnen, jeg må i gang med at gøre en indsats, så jeg kan få en bedre livskvalitet"."

Tanja Strange

""SAGLIG OG ANALYTISK. Klaus gik til værks på mit noget anløbne problem med en saglig og analytisk evne og en præcision og metode der samtidig åbnede for min egen forståelse af problemet så jeg gik derfra og kunne hjælpe mig selv til bedring og helbredelse. Jeg vil anbefale Klaus på det varmeste"."

Morten Greve

""PÅ FÅR UGER SKABT STORE RESULTATER. Klaus har en professionel tilgang til tingene, og med en filosofi om at skader skal bevæges væk, har han også skabt resultater med hensyn til mine skader. Jeg er blevet vist specifikke øvelser, som jeg har arbejdet med hjemme fra gang til gang. Disse øvelser som jeg har arbejdet med hjemme, har på få uger skabt store resultater"."

Oliver H. Andersen

"DET ER ALDRIG FOR SENT. Klaus Jørgensen delte sine erfaringer som fysioterapeut med golfspillere, især dem over 40 – ikke i handicap, men alder. Vi fik bl.a. at vide at fra den spæde alder af 22 mister de fleste af os 2½ kilo muskelmasse pr. 10-år. Trøsten er, at det aldrig er for sent at gøre noget ved det. Klaus påpegede at især ryg og skuldre belastes ved golf, i den sammenhæng henviser han i øvrigt til www.juviva.com, der afkræfter mange myter omkring rygskader. Der er ingen tvivl om, at alle kan forbedre deres golf ved fysisk træning – noget vi, der deltog, kan anbefale"."

Ralph Fordyce Sigurskjold

""DET VAR ET FANTASTISK MØDE. Er vores fysisk klar til golfspillet? Hvordan har vores krop det – kender vi til skavanker og skader! Klaus Jørgensen arbejder intenst og målrettet med en ide om at hjælpe golfspillere over 40 år, da han i sit daglige arbejde har mødt mange golfspillere med skader og fysiske problemer. Efter træningen blev flere af os ”testet” blot med små øvelser for vores fysik og smidighed. Det blev en sjov og noget chokerende oplevelse, fordi vi var slet ikke i stand til, at lave de øvelser som Klaus testede os med. Det blev til mange grin men vist også en ”wake up calling” for de fleste af os! Det var et fantastisk møde og Klaus Jørgensen har en del viden og ideer, som han bruger til sit koncept på www.juviva.com"."

Susanne Thane