6 uger til en stærk og udholdende krop

599,00 kr. DKK

Vi har 4
⭐️⭐️⭐️⭐️
på Trustpilot


Glem alt hvad du har lært om træning, vægttab og kost.

I dette online kursus får du en klar og tydelig plan for hvordan du får en stærk krop. Det er et nemt og simpelt kursus for alle at gå i gang med og samtidig vil det udfordre alle fra begynderen til den meget øvede.

  • Træningsøvelser du skal udføre hver dag.
  • Træningsøvelser på video og pdf i 10 niveauer fra begynder til meget øvet.
  • Test dig selv! Er du klar til dit job? Online fysioterapeutisk testprogram. 
  • Opbakning og inspiration i en lukket netværksgruppe.
  • Online Chat med fysioterapeut 1x om ugen hver torsdag kl 13.00-14.00.

10 trin til en stærk krop - er baseret på mere end 17 års fysioterapeutisk erfaring, mere end 50.000 fysioterapi konsultationer og mere end 3000 fysioterapeutisk forløb. Undervejs vil du få konkrete træningsøvelser på video og pdf og online support fra fysioterapeuter.

Dette online kursus er en super god måde at lære at styrke din krop, vedligeholde din krop og forebygge de alvorlige konskvenser der er ved at arbejde foran en skærm dag ud og dag ind! UDEN SÆRLIGT TRÆNINGSYUDSTYR. 

Dette program passer særlig godt sammen med  vores vægttabsprogram


 

Det siger andre:

“BLIVER TAGET SERIØS. Et fantastisk forløb indtil videre. Mit problem bliver taget seriøst. Vi har en fælles tro på at det her lykkes. Klaus får 5 stjerner af 5 mulige.”

Lene Persson

“DET GAV MIG FORSTÅELSE. Jeg har været utrolig glad for den vejledning jeg har fået, det har givet mig en bedre forståelse af vigtigheden af den målrettede træning. Det gav mig forståelse for at det tager tid at nå det fulde mål. Jeg kan kun rose for forløbet. Klaus får 5 ud af 5 mulige stjerner.”

Jytte Adrian

“INFORMATIV UNDERVISNING MED MEDINDDRAGELSE En god informativ undervisning med medinddragelse af deltagerne med udgangspunkt i diverse symptomer. Øvelserne gav deltagerne et indblik i hvor de skal sætte ind med fremadrettet træning. Programmet får 5 ud af 5 stjerner.”

Mette Andersen

Kontooplysninger

Har du brug for hjælp? E-mail kundeservice eller ring til os på +4522895001

Næste

Betaling
Betaling
Visa Mastercard Discover Americanexpress Default Ny
PayPal

Næste

Bekræft

Vil du tilføje tab 5 kilo på 6 uger?

Et simpelt forløb for dig der gerne vil smide 5 kg eller mere. Ingen svære kostplaner eller besværlige opskrifter. Du får en simpel strategi som du kan følge resten af livet. 100% tilfredshedsgaranti eller pengene 100% igen 💪😉