Qndap18rbwivqgqp0ra0 jmg physio 210617

Er du klar til sport?

149,00 kr. DKK

Subtotal: 149,00 kr. DKK
Anvend en kupon
Betales nu: 149,00 kr. DKK

Hvis du er seriøs omkring dig selv og din sport, så er dette program noget for dig 😉

Tør du teste dig selv? Tør du kigge ind i dit eget kropslige maskinrum?

Er du klar til at få overblik over dine styrker og svagheder?

Vi er klar til dig 💪:

Test dig selv på følgende områder:

  1. Mobilitet
  2. Stabilitet
  3. Styrke
  4. Udholdenhed
  5. Power
  6. Kropssammensætning

Alle elementer der er vigtige for dig, sportsudøveren der ikke vil nøjes. 

Vi tilbyder en 100% pengene-tilbage-garanti.

Det siger andre:

“BLIVER TAGET SERIØST. Et fantastisk forløb indtil videre. Mit problem bliver taget seriøst. Vi har en fælles tro på at det her lykkes. Klaus får 5 stjerner af 5 mulige”

Lene Persson

“DET GAV MIG FORSTÅELSE. Jeg har været utrolig glad for den vejledning jeg har fået, det har givet mig en bedre forståelse af vigtigheden af den målrettede træning. Det har været meget givtigt at få adgang til øvelsesbiblioteket. Det sidste jeg havde glæde af var den mail med "Sådan planlægger du din fremgang", det gav mig forståelse for at det tager tid at nå det fulde mål. Jeg kan kun rose for forløbet. Klaus får 5 ud af 5 mulige stjerner”

Jytte Adrian

“ARBEJDER MEGET PROFESSIONELT. Klaus arbejder meget professionelt for, at opnå forståelse for hvordan ens rygproblemer kan afhjælpes. Klaus får 5 ud af 5 mulige stjerner”

Thomas Jensen

“INFORMATIV UNDERVISNING MED MEDINDDRAGELSE. En god informativ undervisning med medinddragelse af deltagerne med udgangspunkt i diverse symptomer. Øvelserne gav deltagerne et indblik i hvor de skal sætte ind med fremadrettet træning. Workshoppen får 5 ud af 5 stjerner ”

Mette Falk Andersen

“MEGET INSPIRERENDE. Meget inspirerende. God underviser. Skræmmende hvor dårlig form jeg er i. (interessant med forskellige test). Workshoppen får 5 ud af 5 stjerner ”

Merete

“KIGGER PÅ HELE KROPPEN De 3 timer var givet godt ud på mig selv. Befriende at høre en behandler, der kigger på hele kroppen. Endelig en, der tager problemet seriøst. Workshoppen får 5 ud af 5 stjerner”

Charlotte

“EN ORDENLIGT OPVÅGNING Jeg vidste også at balancen ikke var god, men det chokkerede mig alligevel hvor ringe den var. Jeg vidste ikke at min bevægelige tilstand var så dårlig. Alt i alt fik jeg en ordentlig opvågnen, jeg må i gang med at gøre en indsats, så jeg kan få en bedre livskvalitet”

Tanja Strange

“SAGLIG OG ANALYTISK Klaus gik til værks på mit noget anløbne problem med en saglig og analytisk evne og en præcision og metode der samtidig åbnede for min egen forståelse af problemet så jeg gik derfra og kunne hjælpe mig selv til bedring og helbredelse. Jeg vil anbefale Klaus på det varmeste”

Morten Greve

“GLÆDER MIG TIL FREMTIDIGT SAMARBEJDE Spændende og inspirerende, men også meget overraskende. For mig som er ansat i sundhedsvæsenet var budskabet om ”ud med RICE og ind med MCE” nyt. Men argumenterne for brug af MCE gav god mening. Personligt vil jeg prøve dette på både mig selv og min familie, hvis der bliver behov. Derudover synes jeg , det er godt, at vægten lægges på forebyggelse fremfor behandling. Glæder mig til fremtidigt samarbejde”

Sussie Andersen

“PÅ FÅ UGER SKABT STORE RESULTATER Klaus har en professionel tilgang til tingene, og med en filosofi om at skader skal bevæges væk, har han også skabt resultater med hensyn til mine skader. Jeg er blevet vist specifikke øvelser, som jeg har arbejdet med hjemme fra gang til gang. Disse øvelser som jeg har arbejdet med hjemme, har på få uger skabt store resultater”

Oliver H. Andersen

“DET ER ALDRIG FOR SENT Klaus Jørgensen delte sine erfaringer som fysioterapeut med golfspillere, især dem over 40 – ikke i handicap, men alder. Vi fik bl.a. at vide at fra den spæde alder af 22 mister de fleste af os 2½ kilo muskelmasse pr. 10-år. Trøsten er, at det aldrig er for sent at gøre noget ved det. Klaus påpegede at især ryg og skuldre belastes ved golf, i den sammenhæng henviser han i øvrigt til www.juviva.com, der afkræfter mange myter omkring rygskader. Der er ingen tvivl om, at alle kan forbedre deres golf ved fysisk træning – noget vi, der deltog, kan anbefale.”

Ralph Fordyce Sigurskjold

“DET VAR ET FANTASTISK MØDE Er vores fysisk klar til golfspillet? Hvordan har vores krop det – kender vi til skavanker og skader! Klaus Jørgensen arbejder intenst og målrettet med en ide om at hjælpe golfspillere over 40 år, da han i sit daglige arbejde har mødt mange golfspillere med skader og fysiske problemer. Efter træningen blev flere af os ”testet” blot med små øvelser for vores fysik og smidighed. Det blev en sjov og noget chokerende oplevelse, fordi vi var slet ikke i stand til, at lave de øvelser som Klaus testede os med. Det blev til mange grin men vist også en ”wake up calling” for de fleste af os! Det var et fantastisk møde og Klaus Jørgensen har en del viden og ideer, som han bruger til sit koncept på www.juviva.com”

Susanne Thane

“VALGTE MED OVERLÆG JMG PHYSIO Jeg er meget tilfreds. Jeg valgte med overlæg JMG Physio, fordi jeg fandt overensstemmelse på det område, der var vigtig for mig, nemlig at det var det hele menneske, der var i fokus- og dermed ikke kun de synlige skadesteder, der skulle behandles. Desuden kan jeg godt lide, at det er mig, der skal arbejde med øvelserne og dermed selv kan følge med i udviklingen, i forhold til den indsats jeg er i stand til at lægge for hver dag ”

Anni Hansen

“ALTID TID TIL AT BLIVE HØRT Jeg er igen igen meget meget tilfreds... Jeg fik virkelig en øjenåbner for min "skæve" holdning på en del af kroppen... Holder utroligt meget af måden som tingene bliver sagt på og der er altid tid til at blive hørt på som bruger... Jeg håber jeg må få et samarbejde med JMG PHYSIO i laaaang tid...tror bestemt det ender med en komplet krop....Jeg giver selvfølgelig 5 stjerner...trods det at kroppen sagtens kan mærkes i dag...hi hi ”

Jeanette Lang

Kontooplysninger

Har du brug for hjælp? Email os her eller ring til os på +4522895001

Fortsæt

Ekstra kontaktoplysninger

Fortsæt

Kontakt:

Navn:

Vælg interesseområde:

Betaling
Betaling
Visa Mastercard Discover Americanexpress Default Ny
PayPal

Kortinformationen er lagret på en sikker server.

Fortsæt

Bekræft

Er du klar til sport? 149,00 kr. DKK
Anvend en kupon
Betales nu 149,00 kr. DKK