499,00 kr. DKK

En konto findes allerede med denne e-mail adresse. Er det dig? Log ind

Log ind
5cbai16remrd5i8saxeh ulnar sided wrist pain   hello doktor

Få styr på håndleddet og hånden

Har du problemer med hånden/håndleddet og musklerne omkring, så er dette online produkt, det du søger. Online support fra fysioterapeuter. 

Her er hvad du vil få:

  • Forstå hånden/håndleddet og musklerne omkring 
  • De mest hyppige årsager til hånd/håndledsskader  
  • Genoptræning for hånden (fase 1 til fase 3)
  • Genoptræning for håndleddet (fase 1 til fase 3)

Online support fra fysioterapeuter. 

 

Det siger andre:

“BLIVER TAGET SERIØST. Et fantastisk forløb indtil videre. Mit problem bliver taget seriøst. Vi har en fælles tro på at det her lykkes. Klaus får 5 stjerner af 5 mulige”

Lene Persson

“DET GAV MIG FORSTÅELSE. Jeg har været utrolig glad for den vejledning jeg har fået, det har givet mig en bedre forståelse af vigtigheden af den målrettede træning. Det har været meget givtigt at få adgang til øvelsesbiblioteket. Det sidste jeg havde glæde af var den mail med "Sådan planlægger du din fremgang", det gav mig forståelse for at det tager tid at nå det fulde mål. Jeg kan kun rose for forløbet. Klaus får 5 ud af 5 mulige stjerner”

Jytte Adrian

“INFORMATIV UNDERVISNING MED MEDINDDRAGELSE. En god informativ undervisning med medinddragelse af deltagerne med udgangspunkt i diverse symptomer. Øvelserne gav deltagerne et indblik i hvor de skal sætte ind med fremadrettet træning. Workshoppen får 5 ud af 5 stjerner ”

Mette Falk Andersen