Opret gratis (værdi kr. 99,-)

En profil med denne e-mail findes allerede. Er dette dig?

Skriv dig op her
 

Er du klar til din sport?

De fleste ved mere om deres mobiltelefon eller Netflix end de ved om deres egen krop

De fleste mennesker ved i dag mere om deres mobiltelefon eller den seneste serie på Netflix, end de gør om deres egen krop. Det kan medføre at de oplever mange frustrationer i deres sport eller i deres job. Frygten for om de kan fortsætte med at dyrke deres sport eller passe deres job kan holde dem søvnløse om natten. 

Gælder det også dig?

Du ved sikkert mere om din mobiltelefon og Netflix end du ved om din egen krop. Hvis det er tilfældet sidder vi klar ved tasterne for at hjælpe dig.

Stil spørgsmål til fysioterapeuter: 

Vi sidder klar ved tasterne og svarer dig på dine spørgsmål indenfor 24 timer. 

Find din skaderisikoprofil:

Et svagt led i dette program, handler ikke om et enkelt led eller en enkelt muskel som værende svage. Det handler om hvordan kroppen arbejder som en helhed eller hvor den ikke arbejder som en helhed. Ved at teste kroppen for svage led, kan du danne et overblik over din krop og på den måde skabe et kort over, hvor vi sammen kan skabe en bedre version af dig. 

Det vil du opnå:

 • Et kort over dine styrker og svagheder.
 • Når du har et kort over dine styrke og svagheder, kan du planlægge, eventuelt i samarbejde med os, hvordan du bliver en bedre version af dig selv.
 • Med en plan i hånden, kan du dagligt tage aktion for at fjerne smerter, forebygge tilbagefald og forbedre dine fremtidige præstationer. 

Her er hvad du vil modtage:

 • 9 tests for din mobilitet og stabilitet.
 • 8 tests for din styrke, arbejdsevne og hurtighed.
 • 1 test for din kondition.
 • 100% overblik over din  præstationspyramide.
 • 100% overblik over trænings-Oktogonen.
 • Spørgeskemaer for smerter og nedsatfunktionsniveau for alle kroppens led og muskler. Udfyld dem der er relevante for dig, så kan vi måske hjælpe dig i den rigtige retning.
 • E-bøger for de mest almindelige sports og arbejdsrelaterede skader.
 • Mulighed for at stille spørgsmål til vores kompetente sundhedsprofessionelle. 

Det siger andre:

““EN ORDENTLIG OPVÅGNING. Jeg vidste også at balancen ikke var god, men det chokkerede mig alligevel hvor ringe den var. Jeg vidste ikke at min bevægelige tilstand var så dårlig. Alt i alt fik jeg en ordentlig opvågnen, jeg må i gang med at gøre en indsats, så jeg kan få en bedre livskvalitet.””

Tanja Strange

““DET GAV FORSTÅELSE. Jeg har været utrolig glad for den vejledning jeg har fået, det har givet mig en bedre forståelse af vigtigheden af den målrettede træning. Det har været meget givtigt at få adgang til øvelsesbiblioteket. Det sidste jeg havde glæde af var den mail med "Sådan planlægger du din fremgang", det gav mig forståelse for at det tager tid at nå det fulde mål. Jeg kan kun rose for forløbet. Klaus får 5 ud af 5 mulige stjerner.””

Jytte Adrian

“BLIVER TAGET SERIØST. Et fantastisk forløb indtil videre. Mit problem bliver taget seriøst. Vi har en fælles tro på at det her lykkes. Klaus får 5 stjerner af 5 mulige.”

Lene Persson