1.500,00 kr. DKK

En konto findes allerede med denne e-mail adresse. Er det dig? Log ind

Log ind
8d8qlstgtkt8h72najrg file

12 uger stabilitet, styrke og powertræning for golfspillere

Hvorfor stabilitet, styrke og powertræning for golfspillere?

Når det kommer til din golf, hvorfor bør du vælge at supplere din golf med stabilitet, styrke og powertræning?

Stabilitet, styrke og powertræning bør være en essentiel del af din træningsrutine som golfspiller, fordi det styrker musklerne og leddene, hvilket kan reducere dit handicap og reducere din risiko for skader.

Hvis du ønsker at præstere bedre og opnå dit fulde potentiale som golfspiller, bør du tage et helhedsorienteret syn på det at spille golf. Det betyder at du skal kigge efter områder i din fysik du normalt ikke har så meget fokus på såsom mobilitet, balance, styrke og power.

Her er hvad du vil få adgang til:

  • Uge 1 til uge 4: Tilpasningsfase
  • Uge 5 til uge 8: Styrkefasen
  • Uge 9 til uge 12: Power/power-udholdenhedsfasen

Så hvad skal der ske som det næste?

Det er nu tid til at tage aktion og starte dit 12 ugers stabilitet, styrke og powertræningsprogram op.

De næste 12 uger vil du få adgang til nye træningsprogrammer løbende. 

Vi ses på den anden side ;) 

Med venlig hilsen Klaus 

Det siger andre:

“EN ORDENTLIG OPVÅGNING. Jeg vidste også at balancen ikke var god, men det chokkerede mig alligevel hvor ringe den var. Jeg vidste ikke at min bevægelige tilstand var så dårlig. Alt i alt fik jeg en ordentlig opvågnen, jeg må i gang med at gøre en indsats, så jeg kan få en bedre livskvalitet”

Tanja Strange

“DET GAV MIG FORSTÅELSE. Jeg har været utrolig glad for den vejledning jeg har fået, det har givet mig en bedre forståelse af vigtigheden af den målrettede træning. Det har været meget givtigt at få adgang til øvelsesbiblioteket. Det sidste jeg havde glæde af var den mail med "Sådan planlægger du din fremgang", det gav mig forståelse for at det tager tid at nå det fulde mål. Jeg kan kun rose for forløbet. Klaus får 5 ud af 5 mulige stjerner”

Jytte Adrian

“BLIVER TAGET SERIØST. Et fantastisk forløb indtil videre. Mit problem bliver taget seriøst. Vi har en fælles tro på at det her lykkes. Klaus får 5 stjerner af 5 mulige”

Lene Persson