6 uger til en stærkere krop - For kontoransattte

599,00 kr. DKK

Vi har 4
⭐️⭐️⭐️⭐️
på Trustpilot


Dette er et 6 ugers forløb for DIG, som arbejder på kontor og som føler du har brug for, at vedligeholde og pleje din krop bedre end du gør nu inden det er for sent.

I denne 6 ugers challenge får du:

  • Test og træningsprogrammer du skal udføre hver uge.
  • Træningsprogrammer på video OG PDF.
  • Test dig selv! Er du klar til dit job? Online fysioterapeutisk testprogram. 
  • Opbakning og inspiration i en lukket netværksgruppe.
  • Online Chat med fysioterapeut 1x om ugen hver torsdag kl 13.00-14.00.

6 uger til en stærkere krop - challenge er baseret på mere end 17 års fysioterapeutisk erfaring, mere end 50.000 fysioterapi konsultationer og mere end 3000 fysioterapeutisk forløb. Undervejs vil du få konkrete træningsprogrammer på video og pdf og online support fra fysioterapeuter. Denne challenge er en super god måde at lære at vedligeholde din krop og forebygge de alvorlige konskvenser der er ved at arbejde foran en skærm dag ud og dag ind!

Næste 6 uger til en stærkere krop - Challenge begynder 1. marts 2021. Hvis du er Års-medlem af Juviva Online Fysioterapi får du gratis adgang til denne Challenge.


 

Det siger andre:

“INFORMATIV UNDERVISNING MED MEDINDDRAGELSE En god informativ undervisning med medinddragelse af deltagerne med udgangspunkt i diverse symptomer. Øvelserne gav deltagerne et indblik i hvor de skal sætte ind med fremadrettet træning. Programmet får 5 ud af 5 stjerner.”

Mette Andersen

“DET GAV MIG FORSTÅELSE. Jeg har været utrolig glad for den vejledning jeg har fået, det har givet mig en bedre forståelse af vigtigheden af den målrettede træning. Det gav mig forståelse for at det tager tid at nå det fulde mål. Jeg kan kun rose for forløbet. Klaus får 5 ud af 5 mulige stjerner.”

Jytte Adrian

“BLIVER TAGET SERIØS. Et fantastisk forløb indtil videre. Mit problem bliver taget seriøst. Vi har en fælles tro på at det her lykkes. Klaus får 5 stjerner af 5 mulige.”

Lene Persson

Kontooplysninger

Har du brug for hjælp? E-mail kundeservice eller ring til os på +4522895001

Næste

Betaling
Betaling
Visa Mastercard Discover Americanexpress Default Ny
PayPal

Kreditkortinformationerne gemmes på en sikker server.

Næste

Bekræft