599,00 kr. DKK

Vil du tilføje tab 5 kilo på 6 uger?

Et simpelt forløb for dig der gerne vil smide 5 kg eller mere. Ingen svære kostplaner eller besværlige opskrifter. Du får en simpel strategi som du kan følge resten af livet. 100% tilfredshedsgaranti eller pengene 100% igen 💪😉

En profil med denne e-mail findes allerede. Er dette dig?

Skriv dig op her
Laok9uuqqokqfutapyfj untitled design 14

6 uger til en stærk krop med Kettlebell

 

Kom i form med kettlebelltræning. Lær alle de vigtige ting omkring kettlebelltræning og få et godt fundment for din fremtidige træning med kettlebelltræning.


  • Hvad er kettlebells og hvad er kettlebelltræning?
  • Hvorfor er kettle bells et godt træningsredskab og en god træningsmetode?
  • Hvordan bruger du dine kettlebells og hvordan træner du bedst de næste 12 uger?
    • Hvordan du vælger kettlebellstørrelse og vægt.  
    • Specifikke træningspas med videoer og billeder, så du ved nøjagtigt hvordan du skal træne.

Kettlebells har et unikt design som gør, at de adskiller sig fra håndvægte, vægtstænger og styrketræningsmaskiner.

Det der især gør kettlebells unikke er deres runde form og håndtaget i toppen af kuglen. I modsætning til håndvægte er massens centrum placeret væk fra hånden.

Denne form tillader eksplosive, hurtige svingende bevægelser, som kan udfordre dit kredsløb, din styrke, mobilitet og stabilitet. Dermed får du en meget komplet træning af hele kroppens muskulatur på en gang.

I forlængelse af det læner kettlebelltræning sig op ad mange dagligdagsaktiviteter og er derfor en meget funktionel måde, at træne på i modsætning til maskintræning.     

Dette program passer særlig godt sammen med  vores vægttabsprogram

 

Det siger andre:

“SAGLIG OG ANALYTISK. Klaus gik til værks på mit noget anløbne problem med en saglig og analytisk evne og en præcision og metode der samtidig åbnede for min egen forståelse af problemet så jeg gik derfra og kunne hjælpe mig selv til bedring og helbredelse. Jeg vil anbefale Klaus på det varmeste.”

Morten Greve

“DET GAV MIG FORSTÅELSE. Jeg har været utrolig glad for den vejledning jeg har fået, det har givet mig en bedre forståelse af vigtigheden af den målrettede træning. Det har været meget givtigt at få adgang til øvelsesbiblioteket. Det sidste jeg havde glæde af var den mail med "Sådan planlægger du din fremgang", det gav mig forståelse for at det tager tid at nå det fulde mål. Jeg kan kun rose for forløbet. Klaus får 5 ud af 5 mulige stjerner.”

Jytte Adrian

“BLIVER TAGET SERIØST. Et fantastisk forløb indtil videre. Mit problem bliver taget seriøst. Vi har en fælles tro på at det her lykkes. Klaus får 5 stjerner af 5 mulige”

Lene Persson