Om Juviva Konsultationer E-bøger Anbefalinger Kontakt Blog OPRET GRATIS PROFIL (værdi kr. 99,-) Login

SUPER EFFEKTIV FYSIOTERAPI

Om Juviva

Jeg hedder Klaus Jørgensen. Jeg har udført mere end 50.000+ behandlinger i min karriere som fysioterapeut, og jeg har endnu aldrig prøvet at kede mig på jobbet. Dels fordi kroppens maskineri med dets uendelige styrker og udfoldelsesmuligheder er så spændende. Dels fordi man aldrig bliver færdig med at lære om de 206 knogler, 639 muskler, nerver, bindevæv osv. - hver aften er jeg klogere på min profession end da jeg stod op om morgenen. Den allervigtigste grund er dog, at jeg hjælper mennesker. Hver dag får jeg lov til at bidrage til, at smerter bliver færre, at folk oplever øget potentiale og præsterer bedre på de områder, der er vigtigst for dem. Bedre motivation findes ikke!

Dagligt får jeg det ene øjeblik kunder ind, som kan beskrives som de sundeste og mest veltrænede personer du nogensinde vil se, det næste øjeblik kommer den svageste og mest syge person du nogensinde vil se, med den længste medicin og diagnoseliste. 

Det tog mig et stykke tid, at gennemskue hvordan der kunne være så stor individuelle forskelle fra person til person. Men på et tidspunkt  gik den chokerende sandhed op for mig.

I de fleste tilfælde er de eneste forskelle mellem de mest veltrænede personer og de mest syge/usunde personer kun 3 ting:

  1. Hvad de spiser,
  2. Hvornår de spiser og
  3. Hvordan de bruger deres krop. 

Jeg begyndte at grave dybere og dybere i sagen. Hvad var det HELT PRÆCIST der var forskellen mellem hvad de veltrænede og stærke og de svage, overvægtige og syge gjorde? Hvad spiste de, hvornår spiste de og hvordan trænede de? 

Gradvist gik det op for mig, at de grundlæggende principper der var på spil, var utrolig simple og lige så simple at implementere.

Reglerne for hvad og hvornår du bør spise var så basale, at jeg havde svært ved at forstå at jeg ikke havde fattet det selv for længe siden. 

Enten spiser du ellers faster du. Det har du gjort hele livet. Når vi sover faster vi. Vores krop kan kun være i disse to faser – spiseperioden (højt insulinniveau) eller fasteperioden (insulinniveau lavt). Enten lagrer vores krop energien fra maden eller den bruger den. 

Et højt insulinniveau fortæller vores krop, at den skal lagre energi. Et lavt insulinniveau fortæller vores krop, at den skal bruge den lagrede energi fra maden.

Fedt og protein påvirker insulinniveauet i ringe eller ingen grad, hvorimod kulhydrater påvirker insulinniveauet i nogen grad eller høj grad. 

Den viden har afgørende betydning for vores kropssammensætning. 

Og træning? Skab de højeste krav til alle dine muskler, for så længe som muligt, med en regelmæssig frekvens. På en måde bør vi alle tænke os som værenende “kropsbyggere”. Hvis vi ikke opbygger kroppen vil forfald indtræffe hurtigt og vi kommer tættere og tættere på at være afhængige af andres hjælp.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.