Om mig

Jeg hedder Klaus Jørgensen. Jeg har udført mere end 50.000+ behandlinger i min karriere som fysioterapeut, og jeg har endnu aldrig prøvet at kede mig på jobbet. Dels fordi kroppens maskineri med dets uendelige styrker og udfoldelsesmuligheder er så spændende. Dels fordi man aldrig bliver færdig med at lære om de 206 knogler, 639 muskler, nerver, bindevæv osv. - hver aften er jeg klogere på min profession end da jeg stod op om morgenen. Den allervigtigste grund er dog, at jeg hjælper mennesker. Hver dag får jeg lov til at bidrage til, at færre smerter bliver færre, at folk oplever øget potentiale og præsterer bedre på de områder, der er vigtigst for dem. Bedre motivation findes ikke!

Har du et spørgsmål, en kommentar eller noget du vil dele? Så vil jeg elske at høre fra dig!

Det bedste er at sende en e-mail til vores team forneden på denne side. Vi vil gøre vore bedste for, at svare dig inden for 24 timer. Vær venligst opmærksom på, at vores responstid kan være længere henover weekenden.

Og hvis du af en eller anden grund ikke hører fra os, så send venligst en besked mere, da kundeservice er yderst vigtigt for os.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.