Kontakt os her

Hej og velkommen,

Jeg hedder Klaus Jørgensen. Jeg har udført mere end 50.000+ konsultationer og 300+ fysioterapiforløb i min karriere som fysioterapeut de sidste 17 år, og jeg har endnu aldrig prøvet at kede mig på jobbet.

Dels fordi kroppens maskineri med dets uendelige styrker og udfoldelsesmuligheder er så spændende.

Dels fordi man aldrig bliver færdig med at lære om de 206 knogler, 639 muskler, nerver, bindevæv osv. - hver aften er jeg klogere på min profession end da jeg stod op om morgenen.

Den allervigtigste grund er dog, at jeg hjælper mennesker. Hver dag får jeg lov til at bidrage til, at færre smerter bliver færre, at folk oplever øget potentiale og præsterer bedre på de områder, der er vigtigst for dem.

Bedre motivation findes ikke!

Vores mission

Hos Juviva Fysioterapi ved vi, at de der arbejder på kontor eller på hjemmearbejdsplads døjer med smerter på daglig basis.

Det skyldes 3 årsager:

  1. Vi bevæger os ikke nok.
  2. Vi bevæger os ikke godt, når vi bevæger os. 
  3. Vi udfører ikke daglig vedligeholdelse af vores krop.  

Vi tror på, at alle kontoransatte kan lære, hvordan de vedligeholder deres egen krop og hvordan de kan skabe en bedre version af dem selv.

Derfor har vi skabt et online fysioterapi univers med kurser, som hjælper dig med, at få styr på smerterne, øger din energi og hjælper dig med at blive mere produktiv, i din hverdag og på dit arbejde.

Vores online univers lærer kontoransatte, hvordan de kan udføre basal vedligeholdelse af deres egen krop. Når kontoransatte bliver en del af Juviva Online Fysioterapis univers vil de få styr på smerterne, øge deres energiniveau og deres produktivitet, til gavn for dem selv, deres familier og den virksomhed de arbejder for. 

Juviva Online Fysioterapi eksisterer fordi, andre personers livskvalitet afhænger af vores arbejde. De vil få mere glæde, øget energi, øget produktivitet til gavn for dem selv, deres familier og den virksomhed de arbejder for. 

Alle kontoransatte kan lære, at vedligeholde deres egen krop!