Er du klar til din sport?

Forebyggelse begynder FØR du starter på din sport☝️

I dette program vil du identificere dine fysiske styrker og dine svagheder. For at forebygge skader og forbedre præstationer skal du: 1) skabe overblik over din fysik, 2) forholde dig til dine svagheder og droppe dit ego, 3) dagligt tage aktion til at forbedre dine svagheder. De fleste sportsudøvere ved mere om deres træningsprogram og deres træningsapp end de ved om deres krop og hvordan den virker. Er det dig? Er du klar til at kigge ærligt på dine styrke og svagheder?

 

 

Invester i programmet her

30 dage til bedre styrke, power og udholdenhed

Forbedr din fysiske kapacitet!

Nutidens sportsudøvere er større, stærkere, hurtigere og mere manøvredygtige end nogensinde før. Barren for styrke, udholdenhed, hurtighed og power øges konstant til træning og i konkurrence. 

Med denne pakkeløsning indenfor Styrke, Power og Udholdenhed har du adgang til tonsvis af videoer og viden omkring, hvordan du kan optimere din træning, forebygge skader og forbedre dine præstationer.

Hvis du er seriøs omkring din sport, så er dette program for dig 💪

 

Invester i programmet her

30 dage til bedre bevægelighed

Bedre bevægelighed er lig med bedre præstationer!

Hvorfor er det så svært for os at blive bevægelige? Er vi dovne? Er det vores kropsbygning? Svaret er nej. Det er ikke mangel på vilje eller dårlig genetik.

Problemet er vores metoder. Dem der har god bevægelighed træner anderledes.

De fleste vil have dig til at holde et stræk i X antal sekunder eller minutter, dem der er meget bevægelige gør det anderledes...

De vigtigste strategier er:

Vægtbelastet bevægelighed, dynamisk bevægelighed, vævsbehandling, fokuseret bevægelighedstræning, partner assisteret bevægelighedstræning. 

Alle sportsudøvere bør være i stand til, at vedligeholde deres krop ved hjælp af bevægelighedstræning. 

 
Invester i program her

1-til-1 konsultation

Er en 1-til-1 konsultation det rigtige for dig?

En JMG PHYSIO 1-til-1 konsultation er en proces skabt til, at udforske alle de måder hvorpå du kan forebygge skader og forbedre dine sportslige præstationer på. Som fysioterapeut vil, Klaus Jørgensen arbejde med dig på disse 6 forskellige områder: din historik, dine fremtidsplaner, din præstationspyramide, din bevægelsesanalyse, din fysiske kapacitet og mekanisk diagnose og terapi. Undervejs i 1-til-1 konsultationen vil du opdage dine styrker og svagheder og vil på baggrund af dette få et overblik over hvor du bør sætte ind i din træning fremover.

Invester i programmet her
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.