Om os

Målet med JMG PHYSIO er at hjælpe dig med at præstere fysisk bedre i hverdagen og i livet uden begrænsninger og smerter.

Klaus Jørgensen er Bach. Fysioterapeut, Cert. MDT, CMP, FMS og YBT med særlig fokus på at skabe balancerede mennesker gennem Mekanisk Diagnose og Terapi samt gennem Functional Movement Screen.

Klaus Jørgensen er stifter af JMG PHYSIO. En konsulentvirksomhed med kurser, foredrag og online kontorakademi og sportsakademi.

Formålet med JMG PHYSIO er:

  • at transformere menneskers aktive karrierer
  • at give dem indblikket i deres egen fysik
  • at skabe en mere balanceret fysik
  • at præstere bedre.

Vi søger altid efter at udvikle og forfine modellen vi arbejder efter. En model der skal forbedre menneskers præstationer, forebygge skader og hvis uheldet er ude, hjælpe dig hurtigst muligt tilbage ved hjælp af grundige undersøgelser og målrettet behandling.

Skadeforebyggelse bør være et vigtigt ord hos alle sportsudøvere, kontoransatte og virksomheder. Målrettede og effektive træningssystemer indført tidligt hos sportsudøveren, den kontoransatte og virksomheden kan forhindre mange skader grundet ubalanceret trænings og arbejdsmiljø. 

Hvis du nogensinde har haft en skader, vil du vide at det sjældent er smerten der er det største problem! Men at se bunken af papir arbejde vokse, mens du er uarbejdsdygtig er en kæmpe stressfaktor. Derfor er skadeforebyggelse en af de vigtigste komponenter i dit fremtidige arbejde.

JMG PHYSIO vil hjælpe dig med at forbygge, selvbehandle & behandle dine skader hvis uheldet skulle være ude. På den måde kommer du hurtigt tilbage til det der er vigtigt. Nemlig din sportsgren, dit arbejde, dit liv. Du vil lære hvordan du fremover kan forbygge skader!

Med mere end 12 års erfaring som praktiserende fysioterapeut og mere end 45.000 behandlinger er Klaus en erfaren sundhedsprofessionel.

Kontakt os på:

[email protected]

 

Gem

Close

50% Fuldført