5x5 - Styrketræning med vægtstang

Et fremragende program for begynder til let øvede fitnessudøvere. 3 gange om ugen udfører du 3 basisøvelser med 5 sæt og 5 gentagelser pr. sæt. Vægten for hver øvelse øges med 2,5 kg i hvert træningspas (i de sæt hver du kan fuldeføre 5 gentagelser). 

Start altid dette program med en vægt som føles let for dig. Hvis du føler anbefalingerne i dette program vil du hurtigt løfte tunge vægte. 

Her er hvad du får ud af det:

  • Du genvinder din styrke, hurtigt.
  • Du får en nøjagtig plan for din træning. 
  • En grundig introduktion til styrketræning.
  • 12 ugers plan for hvordan, hvorfor og hvor meget.
  • Reducere, stoppe eller endda skrue aldringsprocessen baglæns. 
  • Online support fra fysioterapeuter. 
  • Og meget meget mere.

Du kan opsige abonnementet når som helst. De først 7 dage er gratis. 

 

Det siger andre:

“BLIVER TAGET SERIØST. Et fantastisk forløb indtil videre. Mit problem bliver taget seriøst. Vi har en fælles tro på at det her lykkes. Klaus får 5 stjerner af 5 mulige”
Lene Persson

“DET GAV MIG FORSTÅELSE. Jeg har været utrolig glad for den vejledning jeg har fået, det har givet mig en bedre forståelse af vigtigheden af den målrettede træning. Det har været meget givtigt at få adgang til øvelsesbiblioteket. Det sidste jeg havde glæde af var den mail med "Sådan planlægger du din fremgang", det gav mig forståelse for at det tager tid at nå det fulde mål. Jeg kan kun rose for forløbet. Klaus får 5 ud af 5 mulige stjerner”
Jytte Adrian

“INFORMATIV UNDERVISNING MED MEDINDDRAGELSE. En god informativ undervisning med medinddragelse af deltagerne med udgangspunkt i diverse symptomer. Øvelserne gav deltagerne et indblik i hvor de skal sætte ind med fremadrettet træning. Workshoppen får 5 ud af 5 stjerner ”
Mette Falk Andersen

Close

50% Fuldført