Få styr på skulderen og musklerne omkring

Har du problemer med skulderen og musklerne omkring, så er dette online produkt, det du søger. 

Her er hvad du vil få:

  • Forstå skulderen og musklerne omkring .
  • De mest hyppige årsager til skuldersmerter.
  • Genoptræning af Skulderbursit/tendinit/instabilitet (fase 1).
  • Genoptræning af rotator cuff skade (fase 1).
  • Genoptræning af skuldersmerter relateret til kravebenet (AC-led) (fase 1).
  • Genoptræning af skuldertendinit (fase 1).

Her får du adgang til fase 1 til fase 3 træning. 

Skulle du, mod forventning, ikke være tilfreds med vores online træningsprogram, garanterer vi dig pengene-100%-tilbage indenfor 30 dage. 

Derfor har du intet at miste 😉Lad os ses på den anden side.

Det siger andre:

“MEGET INSPIRERENDE. God underviser. Skræmmende hvor dårlig form jeg er i. (interessant med forskellige test). Workshoppen får 5 ud af 5 stjerner ”
Merete

“DET GAV MIG FORSTÅELSE Jeg har været utrolig glad for den vejledning jeg har fået, det har givet mig en bedre forståelse af vigtigheden af den målrettede træning. Det har været meget givtigt at få adgang til øvelsesbiblioteket. Det sidste jeg havde glæde af var den mail med "Sådan planlægger du din fremgang", det gav mig forståelse for at det tager tid at nå det fulde mål. Jeg kan kun rose for forløbet. Klaus får 5 ud af 5 mulige stjerner.”
Jytte Adrian

“GOD INFORMATIV UNDERVISNING. En god informativ undervisning med medinddragelse af deltagerne med udgangspunkt i diverse symptomer. Øvelserne gav deltagerne et indblik i hvor de skal sætte ind med fremadrettet træning. Workshoppen får 5 ud af 5 stjerner ”
Mette Falk Andersen

“BLIVER TAGET SERIØST. Et fantastisk forløb indtil videre. Mit problem bliver taget seriøst. Vi har en fælles tro på at det her lykkes. Klaus får 5 stjerner af 5 mulige.”
Lene Persson

Close

50% Fuldført