Få styr på knæet og musklerne omkring

"Få styr på knæet" giver dig en aktiv selvbehandlingsplan, som hurtigt og effektivt giver dig kontrollen over dine smerter og som hjælper dig med at forebygge tilbagefald. De fleste kan selv afhjælpe knæproblemer ved at følge dette program. Du kan inde i programmet spørge fysioterapeuter til råds.

Her er hvad du vil få:

  • Forstå knæet og musklerne omkring.
  • De mest hyppige årsager til knæskader.
  • 12 ugers genoptræning af løberknæ/ITBS (fase1-3).
  • 12 ugers genoptræning af slidgigt i knæ (fase 1-3).
  • 12 ugers genoptræning efter knæ meniskskade (fase 1-3).
  • 12 ugers genoptræning med Osgood Schlatters/springerknæ (fase 1-3)
  • 12 ugers genoptræning af smerter bag knæskal (fase 1-3)

Vores garanti til dig:
Færre knæsmerter og bedre funktion på 90 dage. Hvis du følger programmer og IKKE får færre smerter og et bedre funktionsniveau indenfor 90 dage, refunderer vi dine penge 100%. 

Det siger andre:

“INFORMATIV UNDERVISNING MED MEDINDDRAGELSE. En god informativ undervisning med medinddragelse af deltagerne med udgangspunkt i diverse symptomer. Øvelserne gav deltagerne et indblik i hvor de skal sætte ind med fremadrettet træning. Workshoppen får 5 ud af 5 stjerner ”
Mette Falk Andersen

“DET GAV MIG FORSTÅELSE. Jeg har været utrolig glad for den vejledning jeg har fået, det har givet mig en bedre forståelse af vigtigheden af den målrettede træning. Det har været meget givtigt at få adgang til øvelsesbiblioteket. Det sidste jeg havde glæde af var den mail med "Sådan planlægger du din fremgang", det gav mig forståelse for at det tager tid at nå det fulde mål. Jeg kan kun rose for forløbet. Klaus får 5 ud af 5 mulige stjerner”
Jytte Adrian

“BLIVER TAGET SERIØST. Et fantastisk forløb indtil videre. Mit problem bliver taget seriøst. Vi har en fælles tro på at det her lykkes. Klaus får 5 stjerner af 5 mulige”
Lene Persson

Close

50% Fuldført

Kan du lide vores blogindlæg og vil du gerne have de nyeste opdateringer, så tilmeld dig her.

Du kan booke din GRATIS telefoniske konsultation på næste side ;)