12 uger til smidige hofter

Dette online kursus for smidige hofter er delt op i 3 primære lektioner:

  • Hvad er Dynamisk bevægelighed?
  • Hvorfor er dynamisk bevægelighed vigtigt?
  • Hvordan træner du dynamisk bevægelighed?

Det er nemt for kroppen at blive stiv, især hvis du ikke bevæger dig nok til hverdag.
Især haserne og hoftebøjerne bliver stive af alt for megen tid siddende på vores flade. Desværre tilbringer de fleste af os størstedelen af vores hverdag siddende foran vores computere eller fjernsyn.

Dynamisk bevægelighed er en metode til, at smidiggøre kroppen igen og holde den smidig.  Dynamisk bevægelighed handler om, at genoptræne din hjerne og dit væv til, at håndtere nye yderstillinger. Yderstillinger som kroppen sagtens kan opnå, men som den har glemt den kunne grundet alt for meget inaktivitet. Dynamisk bevægelighed er en fantastisk metode til, at få dig bevægelig igen.

Dynamisk bevægelighed er som navnet siger...Dynamisk. Det vil sige at du udfører små pulserende bevægelser tæt på øvelsens yderstilling (din yderstilling). Du må mærke let ubehag, men INGEN smerter!

Når du starter din 12 ugers Dynamisk bevægelighed for hofterne, vil du lære en masse omkring din egen krop. Du vil lære om dine styrke og svagheder. Stive og bevægelige områder. Du vil derfor langsomt, men sikkert udviklet et helt personligt kort over hvor du bør sætte mest ind.

Vores garanti til dig:
Bedre mobilitet i hofter og bedre funktion på 90 dage. Hvis du følger programmer og IKKE får færre smerter og et bedre funktionsniveau indenfor 90 dage, refunderer vi dine penge 100%. 

Det siger andre:


INFORMATIV UNDERVISNING MED MEDINDDRAGELSE. En god informativ undervisning med medinddragelse af deltagerne med udgangspunkt i diverse symptomer. Øvelserne gav deltagerne et indblik i hvor de skal sætte ind med fremadrettet træning. Workshoppen får 5 ud af 5 stjerner ”

Mette Falk Andersen

DET MIG FORSTÅELSE. Jeg har været utrolig glad for den vejledning jeg har fået, det har givet mig en bedre forståelse af vigtigheden af den målrettede træning. Det har været meget givtigt at få adgang til øvelsesbiblioteket. Det sidste jeg havde glæde af var den mail med "Sådan planlægger du din fremgang", det gav mig forståelse for at det tager tid at nå det fulde mål. Jeg kan kun rose for forløbet. Klaus får 5 ud af 5 mulige stjerner”

Jytte Adrian

BLIVER TAGET SERIØST. Et fantastisk forløb indtil videre. Mit problem bliver taget seriøst. Vi har en fælles tro på at det her lykkes. Klaus får 5 stjerner af 5 mulige”

Lene Persson

Close

50% Fuldført

Kan du lide vores blogindlæg og vil du gerne have de nyeste opdateringer, så tilmeld dig her.

Du kan booke din GRATIS telefoniske konsultation på næste side ;)