Få styr på ryggen og musklerne omkring

Har du problemer med ryggen og musklerne omkring, så er dette online produkt, det du søger. 

Her er hvad du vil få:

  • Forstå ryggen og dens opbygning 
  • De mest hyppige årsager til rygsmerter
  • 8 forskellige træningsprogrammer for forskellige ryglidelser
    (fase 1 til 3)

Her får du adgang til fase 1 til fase 3 træning for 8 forskellige ryglidelser. 

Det siger andre:

“MEGET INSPIRERENDE. God underviser. Skræmmende hvor dårlig form jeg er i. (interessant med forskellige test). Workshoppen får 5 ud af 5 stjerner ”
Merete

“DET GAV MIG FORSTÅELSE Jeg har været utrolig glad for den vejledning jeg har fået, det har givet mig en bedre forståelse af vigtigheden af den målrettede træning. Det har været meget givtigt at få adgang til øvelsesbiblioteket. Det sidste jeg havde glæde af var den mail med "Sådan planlægger du din fremgang", det gav mig forståelse for at det tager tid at nå det fulde mål. Jeg kan kun rose for forløbet. Klaus får 5 ud af 5 mulige stjerner.”
Jytte Adrian

“GOD INFORMATIV UNDERVISNING. En god informativ undervisning med medinddragelse af deltagerne med udgangspunkt i diverse symptomer. Øvelserne gav deltagerne et indblik i hvor de skal sætte ind med fremadrettet træning. Workshoppen får 5 ud af 5 stjerner ”
Mette Falk Andersen

“BLIVER TAGET SERIØST. Et fantastisk forløb indtil videre. Mit problem bliver taget seriøst. Vi har en fælles tro på at det her lykkes. Klaus får 5 stjerner af 5 mulige.”
Lene Persson

Close

50% Fuldført