Kontakt os

START DIN REJSE HER

Test dig selv! Er du klar til dit job? 

Hos Juviva Online Fysioterapi hjælper vi kontoransatte som dig, der arbejder på kontor eller på hjemmearbejdsplads med, at få styr på smerterne, få mere bevægelse ind i din hverdag, få styr på vægten og få styr på din træning, så du kan forebygge livsstilssygdomme, få mere overskud i hverdagen, og øge din produktivitet. 

OPRET GRATIS PROFIL I DAG HER (Værdi kr. 1499,-)

“En rejse på tusinde mil starter med det første skridt”

Lao Tzu

MØD DIN FYSIOTERAPUET

Med Juviva Online Fysioterapis "TEST DIG SELV! ER DU KLAR TIL DIT JOB?" online kursus, bliver du taget i hånden og får gennemgået dine fysiske styrker og svagheder. Det giver dig (og os) overblik over din nuværende fysiske tilstand.

Når du har overblik kan det hjælpe dig med, at etablere mikrovaner og mikromål, som kan føre til store forandringer på sigt.

Det er fuldstændigt som at have din egen træner og fysioterapeut (for det har du hos os...bare online). 

Vi ses på den anden side.

Klaus Jørgensen😉

Kan du bevæge dig godt nok?

Vi er designet til bevægelse. Det vil sige at der er basale bevægelser vi bør kunne udføre. Kan du bevæge dig som du kunne for 5, 10, 15 år siden eller er der kommet rust i hængslerne og slør i styretøjet? Test dig selv og se om du kan udføre basale bevægelser og balancetests. 

Er din styrke og kondi i orden?

Styrke og kondition svarer til hestekræfter og benzinøkonomi i din bil. Hvor mange hestekræfter har du? Hvor langt kører du på literen? Test dig selv og se hvor mange hestekræfter din krop har tilbage og hvor langt på literen den kører.

Oplever du snigende overvægt?

Lider du at kontorstolsmuskelsvind? Uden bevægelse, træning og den rette mad, har vægten en tendens til at komme snigende (altså flere kilo). Test dig selv og find ud af om du lider af kontormuskelsvind og snigende overvægt.

OPRET GRATIS PROFIL I DAG HER (Værdi kr. 1499,-)

SLUT MED:

Smerter, inaktivitet, kontorstolsmuskelsvind og snigende overvægt